hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Nagy Újrakezdés víziója: „2050-ben nem lesz semmink és boldogok leszünk”
Régóta érlelődő cselekvési terv, amelyet a globális válság nyomán „élesítettek”
A Nagy Újrakezdés víziója: „2050-ben nem lesz semmink és boldogok leszünk”

Berlini performance a Föld napja alkalmából. A klímavédelem a globalizmus faltörő kosa. (Fotó: AP / Markus Schreiber)

2020. 12. 02.
A koronavírusjárvány utáni Nagy Újrakezdésről szóló sorozatunk első részében bemutattuk a tervet meghirdető Világgazdasági Fórum alapítóját. Az 50 éve a davosi elit szürke eminenciásának számító Klaus Schwab könyve több mint utópia: régóta érlelődő cselekvési terv, amelyet a globális válság nyomán „élesítettek”.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Klaus Schwab idén nyáron kiadott könyve segít eligazodni abban, vajon igazuk van-e a kritikusoknak, akik szerint a Nagy Újrakezdés (Great Reset) világméretekben és mélyrehatóan át akarja formálni a gazdaságot és a társadalmakat. A bírálatok azt állítják, hogy a tervezők „nagyobb kontrollt, globális elnyomást és egy antikapitalista negyedik ipari forradalmat akarnak, a szabadpiac alapú gazdaság, a jogrend és a demokrácia megszüntetését”.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!