hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Háborúval is megakadályoznák Trump újraválasztását?
Jerome Corsi amerikai politikai elemzőt kérdeztük
Háborúval is megakadályoznák Trump újraválasztását?

Jerome Corsi sikeres tényfeltáró könyvek szerzője.(Forrás: YT/NBC)

2024. 05. 16.
A Kennedy-gyilkosság óta a háttérhatalom irányítja az események fősodrát, véli az amerikai jobboldali sikerszerző, aki úgy tudja, hogy Orbán Viktor a magyarul megjelent könyvét is magával vitte Trump elnökhöz.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Ma az emberek úgy élnek, mint a Truman-show főhőse, aki azt hiszi, hogy a saját sorsát éli, miközben egy előre megírt szerepet játszanak egy olyan darabban, amiről nem tudnak – mondta Jerome Corsi amerikai bestseller-szerző és politikai kommentátor a Heteknek adott interjúban, amelyet új könyve megjelenése kapcsán készítettünk.

A szerző, akinek korábban megjelent már magyarul is a Deep State legyőzése című könyve, most a Kennedy-gyilkosság aktáját nyitja újra. A Végső elemzés című tényfeltáró művében szemtanúkkal, köztük vezető orvosokkal készített interjúk alapján bemutatja, hogyan hamisították meg az elnökről a dallasi kórházban készült röntgenfelvételeket annak érdekében, hogy eltüntessék a különböző irányokból érkező három halálos lövés nyomát.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!