hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mit gondol Melania Trump a férje botrányairól?
Felhajtásmentes elegancia
Mit gondol Melania Trump a férje botrányairól?

Valentin-napi látogatás egy gyermekgyógyászati központban 2020-ban.(Fotó: AP / Manuel Balce Ceneta)

2023. 05. 17.
Melania Trump egykor modellként a reflektorfényben állt, feleségként azonban nem látszik keresni a nyilvánosságot. Ez rendben is lenne, ám amikor a közélet hullámai a családi életet is elérik, mindenki tudni szeretné, mit gondol a férje ügyeiről.

Donald Trump mellett korábban szórakoztató lehetett a felhajtás, de a politika más. Most például a New York állambeli Legfelsőbb Bíróság ültette a vádlottak padjára a volt elnököt, aki ráadásul ismét indul a választáson. A vádak között akad olyan, ami leginkább a feleségét zavarhatja: a legfrissebb, hogy zaklatásért elítélték, és ötmillió dollárra büntették (nemi erőszakért is vizsgálták, de ebben felmentették). Mivel Melania nem szólal meg, a média buzgón találgatja, mennyire dúlják fel a viharok a Mar-a-Lago- és Trump Tower-beli családi fészkeket.

Nem tagadjuk, Európának ezen a felén éreztünk némi elégtételt, amikor az amerikai elnök mellett egy kelet-európai feleség tűnt fel. És ugyanígy nem hagyott hidegen, amikor torzítani kezdték a képet az egykori modellről. Ma a képek kifejezetten arra szolgálnak, hogy megszépítsék a valóságot, mégis, az ő esetében minden erőfeszítés arra irányult, hogy megfosszák a valóságától. Mi maradnánk a valóságnál.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!