hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Európa birodalommá válik, figyelmeztet a francia történész
A sokszínűségbe lassan már csak a keresztény értékek nem férnek bele
Európa birodalommá válik, figyelmeztet a francia történész

Queer demonstráció Berlinben. Európai érték?(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2021. 07. 21.
Tovább mélyülhet az Európát kettészelő kulturális szakadék a genderpropaganda tilalmára is kiterjedő magyarországi pedofilellenes törvény miatt. Míg ugyanis a nyugati országok egységesen elítélték hazánkat a törvénymódosításért, addig a közép- és kelet-európai országok nemhogy nem tiltakoztak ellene, hanem többségük támogatta azt.

Megjelent a világhírű amerikai influencer, Ben Shapiro műve magyar nyelven! Cikkünk a könyvről ide, további részletek és a megrendelés pedig ide kattintva érhető el.

A magyarországi pedofilellenes törvény körüli uniós viták Magyarországot (a migrációs hullámot követően) ismét az európai kultúrharc helyszínévé tehetik – állítja egy francia történész, Max-Erwann Gastineau a jobboldali FigaroVoxban megjelent, figyelemre méltó írásában. Mint köztudott, a transzneműségnek és a homoszexualitásnak a kiskorúak körében való népszerűsítését tiltó törvény miatt az Európai Bizottság nemrég kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Ezt megelőzően 17 uniós ország tiltakozott a magyar törvény ellen, amely szerintük stigmatizálja az LMBTQ-embereket, s ilyen formán sérti az uniós alapjogi szerződésben szavatolt egyenlőséget, illetve emberi jogokat.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!