hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Kellene egy maszk, ami nem engedi ki a hülyeséget” – interjú Nagy Feróval
A nemzet egykori csótányával 75. születésnapja alkalmából beszélgettünk celebségrõl, politikáról, ellopott szavakról
„Kellene egy maszk, ami nem engedi ki a hülyeséget” – interjú Nagy Feróval

Fotó: Nagy Feró és a Beatrice

2021. 02. 10.
Annak idején a rock and roll sértette a közízlést, ma a közízlés sérti a rock and rollt – mondta a Heteknek Nagy Feró.

Hogy ízlett a fügepálinka? 

– Fantasztikusan finom volt, de csak megkóstoltuk, nem ittuk meg. Mondtam a barátaimnak, hogy ezt el kell tenni az unokáimnak emlékbe. Örültem, hogy az ország első embere gondolt rám és küldött egy kis vakcinát. Mint ahogy annak is, hogy a kisebbik fiam összehozott egy olyan CD-t, amin 32 zenésztárs – Bródy Jancsitól Ákosig – feldolgoztak egyet-egyet a dalaim közül. Jólesett, hogy bevállaltak. 

A te generációd elmondhatja, hogy az élete során akkorát változott a világ, mint korábban talán soha, legalábbis ilyen rövid idő alatt. Azt tudjuk, hogy „utálod az egész huszadik századot”, de mi a helyzet a huszonegyedik századdal? 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!