hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Leleplezés: az internetes pornó és a modern rabszolgaság
Kattintással megnyomorított sorsok
Leleplezés: az internetes pornó és a modern rabszolgaság

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 12. 09.
A közvélekedés szerint a szexrabszolgaság nem jelent mást, mint hogy maffiaszervezetek nőket tartanak fogva és kényszerítenek prostitúcióra, ennek a kirívó bűncselekménynek pedig semmi köze az „ártalmatlan”  pornófogyasztáshoz. Kevés dolog áll ennyire távol a valóságtól. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A világ leglátogatottabb pornóoldalára, a Pornhubra havonta 3,5 milliárd internetező kattint rá – többen mint a Netflixre, a Yahoora vagy az Amazonra –, és ezzel a tizedik helyen szerepel a legnépszerűbb webhelyek globális rangsorában.

Bár a pornófogyasztást ma már a mainstream média is igyekszik „ártalmatlan”, sőt „menő” szokásnak beállítani,

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!