hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A gospel összeköt a Teremtővel: beszélgetés Malek Andreával és Jáger Bandival
A gospel összeköt a Teremtővel: beszélgetés Malek Andreával és Jáger Bandival

Fotó: Malek Andi Soulistic ​

2020. 12. 22.
Malek Andrea énekes és színésznővel és Jáger Bandi zeneszerzővel beszélgettünk a gopsel zenéről, hitről és a magyar zeneipar nehézségeiről.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Egy országos turnéval a hátatok mögött hogyan látjátok, mennyire van fogadókészség a magyarokban a gospel iránt?

Jáger Bandi: Abszolút van, minden koncertünk telt házas volt. A fogékonyságot az is mutatja, hogy minden évben jönnek Magyarországra amerikai gospel előadók – említhetem Kirk Franklint, Israel Houghtont, a Harlem Gospelt –, s a koncertjeiken mindig dugig vannak a helyszínek. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!