hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Menczer: nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire súlyos a helyzet
Ahmadinezsád , Magyar Péter és a közelgő választások
Menczer: nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire súlyos a helyzet

Forrás: Menczer Tamás

2024. 05. 16.
A Fidesz új kommunikációs igazgatóját kérdeztük a Magyar Péter által megfogalmazott vádakról, Ahmadinezsád látogatásáról, a kiábrándult kormánypárti szavazókról és Szentkirályi Alexandra esetleges visszalépésérõl.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

  Nagy felháborodást keltett az olvasóink körében, hogy a Nemzetközi Közszolgálati Egyetemre meghívták Mahmud Ahmadinezsád volt iráni elnököt, aki a holokausztot többször is mítosznak nevezte, és Izrael elpusztítására szólított fel. Okkal feltételezhető, hogy tudott az érkezéséről a Külügyminisztérium. Mi a kormánypártok álláspontja a meghívással kapcsolatban?

A sajtóból értesültem az egyetem programjáról. Azt tudom önnek elmondani, hogy a kormánypártoknak általánosságban Izraellel kapcsolatban az az álláspontja, hogy Izrael a terror ellen vív harcot, és ebben a harcban mi Izrael mellett állunk. A nemzetközi fórumokon pedig a fair és korrekt megközelítést szorgalmazzuk Izrael vonatkozásában, és ezt az izraeli kollégák mindig meg is köszönik és értékelik.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!