Menczer Tamás elmondta, mit üzen az elbizonytalanodó, csalódott Fidesz-szavazóknak
A Fidesz kommunikációs igazgatója a Heteknek adott interjút
Menczer Tamás elmondta, mit üzen az elbizonytalanodó, csalódott Fidesz-szavazóknak

Forrás: Facebook/Menczer Tamás

2024. 05. 17.
A Fidesz kommunikációs igazgatója a Heteknek adott interjújában beszélt arról, hogy nem zárja ki, hogy vannak olyanok, akik valaha a Fideszre szavaztak és már nem támogatják őket. A kampány során is azt kéri tőlük, hogy mondják el, mi az, ami őket elbizonytalanította.

"A mi politikai közösségünk sem tökéletes, mi is emberek vagyunk"

- fogalmazott Menczer Tamás a Heteknek adott interjújában, hozzátéve, hogy természetesen ha valamit rosszul csináltak, akkor azt ki kell javítani. "De azt tudnám mondani ezeknek a szavazóknak, hogy nézzék meg az eredményeket, és azt, hogy ki az, aki meg akarja védeni Magyarország békéjét és képes is erre" - üzente az elbizonytalanodó kormánypártiaknak. A kommunikációs igazgató ugyanakkor hangsúlyozta, hogy szerinte ez nem egy nagy és számottevő tömeg, amiről szó van. 

A Magyar Péter által megfogalmazott vádakkal kapcsolatosan úgy fogalmazott ironikusan, hogy

"persze, ürgebőrbe öltözött kis békaemberek mennek körülötte és megfigyelik".

Menczer szerint komolytalan a vád, hogy a titkosszolgálat akadályozná meg az ellenzéki párt internetelérését és élő közvetítéseit, ahogyan azt is hazugságnak tartja, hogy a Fidesz trójai falovakat küldött volna a TISZA párt megyei listáira. "Az igazság az, hogy nem tudta összegyűjteni az aláírásokat" - fogalmazott Menczer, aki szerint Magyar Péter ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc, és "az nem kis dolog".

A politikus szerint hiába kritizálja Magyar Péter annyira sokat Gyurcsány Ferencet, "össze fognak borulni". Szerinte ugyanazt az utat fogja bejárni, mint Márki-Zay Péter, aki először bejelentette, hogy leváltotta az ellenzéket, majd összefogott a Demokratikus Koalíció elnökével. Magyar Péterék "ugyanúgy eljárják a körtáncot" - vélekedett.

Az Európai parlamenti választásokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, egyre több országban látják azt, hogy amit Brüsszel csinál, az nem az európai érdek, mert nem sikerült megvalósítani az Európai Unió alapításakor kitűzött célokat: a békét és a jólétet, ezekből most mindkettő hiányzik. Azzal kapcsolatban, hogy hiba volt-e Ursula Von der Leyent támogatni a legutóbbi választáskor, elmondta, hogy bíztak benne, hogy egy sokgyerekes német politikus asszony fontos kérdésekben és sarokkövek mellett kitart.

"Teljesen megváltoztatta a politikáját és nézeteit ahhoz képest, ahogy korábban beszélt. A hozzá fűzött reményeket a legkevésbé sem váltotta be, teljes mértékben megbukott"

- magyarázta. 

A Menczer Tamással készült interjút a Hetek aktuális lapszámában olvashatják el, illetve megtekinthetik a Hetek Youtube-oldalán.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!