hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tragikus vége lehet a Wahorn-féle logikának
Zéró toleranciát a pedofíliával szemben!
Tragikus vége lehet a Wahorn-féle logikának

Wahorn András és Mérő Vera a Konyhanyelvcímű műsorban. Vállalhatatlan tartalom. (Forrás: Youtube/Index)

2021. 11. 11.
A pedofília nem abszolút rossz, sőt a körülményektől függően akár jó is lehet – nem először kerülnek elő ilyen és ehhez hasonló elvetemült érvelések a felnőttek és gyermekek szexuális kapcsolatának tárgyalása során. Legújabban Wahorn András hozakodott elő vele széles nyilvánosság előtt.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes

„Ha egy gyereket úgy nevelsz születésétől, ha egy bácsi hozzáér, és így csinál (Wahorn András ekkor megsimogatja beszélgetőtársa kezét), abban a pillanatban húzd vissza a kezed, szóljál apukádnak, és hívjál rendőrt, ha így neveled a gyereked a születésétől kezdve, és egy bácsi így fog nyúlni, szól a rendőrnek” – magyarázta az Index Konyhanyelv című műsorában a képzőművész, aki vállaltan szexfüggő, és mint a beszélgetésből kiderült, a felnőtt-gyermek szexuális érintkezést sem tartja ördögtől valónak. Ahogy fogalmazott: „Ha egy gyerekhez, egy kislányhoz nem szólnak hozzá, akkor előfordulhat, szexuálisan, hogy tetszik neki, ha a bácsi hozzányúl. Ha egy kislányt úgy nevelnek, hogy hagyd, hogy a bácsi simogasson, előfordulhat, hogy rosszulesik neki, de előfordulhat, hogy jólesik neki.”

A botrányos pedofilmentegetés annak kapcsán hangzott el, hogy a műsorban – amelynek a keretet minden alkalommal az adja, hogy a nyíltan homoszexuális Lakatos Márk stylist egy vacsora keretében érzékeny témákat beszél át vendégeivel – ezúttal a szexuális abúzus volt „terítéken”. Csákányi Eszter színésznő az este során elmesélte egy „élményét”, amikor 8 évesen az uszodában egy férfi belenyúlt a bugyijába és a nemi szervébe. Mindez ellentmondásos érzéseket keltett benne, és bár nem ijedt meg, a történtek kihatottak a későbbi életére.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!