hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mit üzen a „felcsúti per”? –Longauer László publicisztikája
Koncepciós perrel fenyeget a Momentum elnöke
Mit üzen a „felcsúti per”? –Longauer László publicisztikája

Fotó: Shutterstock/ Puzzlepix

2021. 03. 11.
Koncepciós pereket már látott a világ, különösen a keleti fele, de olyan koncepciós eljárást, amelyet előre meghirdetnek és reklámoznak, még nem. Eddig. Fekete-Győr András előadásában ezt is olvashatjuk.

Ez egy véleménycikk.

Nemrég nagyon elcsodálkoztam, olvasva az interjút, amiben Fekete-Győr a 444.hu portálnak vázolta a „felcsúti per” koncepcióját, ami az „Orbán-rendszer politikai és gazdasági felépítőinek”, azaz „a rendszer fő bűnöseinek” a pere lesz. „Politikusok és oligarchák ülnek majd a vádlottak padján.”

A Momentum elnökének hite szerint ez lesz „a magyar történelem legnagyobb és legfontosabb pere”.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!