hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vadászati világkiállítás: drága hobbi vagy profi imázsépítés?
Egymillió látogatót várnak az expora
Vadászati világkiállítás: drága hobbi vagy profi imázsépítés?

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2021. 05. 13.
Idén ősszel kerül megrendezésre az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás. A tárlat a legmodernebb technikai eszközöket, mint a kiterjesztett valóság (AR) és VR-szemüveg veti be az érdeklődők ámulatba ejtéséért.

PLUSZ 1 HÓNAP a Hetekkel! Minden előfizetőnknek most 4 lapszámmal többet adunk. Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon. A világ változik, az érték állandó!

A központi kiállításra Budapesten kerül sor, a Hungexpo szolgál majd a rendezvény fő helyszínéül éppúgy, mint a legutóbbi, 1971-ben rendezett kiállítás esetében. A kiállítás deklarált célja, hogy hitelesen és kifejezően, a mai kor technológiáját bevetve fogja bemutatni a környezet fenntartható használatát. A hivatalos részvételen a Magyarország meghívását elfogadó külföldi országok standokkal mutatkozhatnak be. A kiállítási anyagok többsége a rendezvényt követően különböző hazai múzeumokban talál majd otthonra. A 2021-es világkiállítás fő rendezvénye a többnyelvű Központi Magyar Kiállítás lesz, amely bemutatja, hogy Magyarország ezeréves történetének szerves és izgalmas része a vadászati kultúra. Lesz trófeakiállítás, ahol a Kárpát-medence és a világ vadászható vadjait vehetik szemügyre a látogatók aktív diorámák, továbbá edukáció és vizuális élményt adó elemek segítségével. 

Kültéren és beltéren egyaránt hangsúlyosan lesznek bemutatva a hagyományos vadászati módok, a vadászíjászat, a solymászat, az elöltöltő puskával való, valamint a kutyás és a lovas vadászat. Hazánk vizeinek értékeit több mint 700 négyzetméter élő vízfelületen mutatják be, egymillió liter vízben, közel 50 halfaj 2000 egyedével.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!