hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Versenyfutás a védőoltásokért: honnan vásárol(hat) Magyarország?
Ilyen oltóanyagokból válogathatunk
Versenyfutás a védőoltásokért: honnan vásárol(hat) Magyarország?

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 11. 19.
Naponta érkeznek a hírek arról, hogy az EU, illetve Magyarország milyen megállapodásokat köt különböző országok gyógyszer­gyártó cégóriásaival, amelyek az Unió esetében már több száz millió dózisról szólnak. Ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy országunk vezetői ismét külön utakon járnak.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Arról, hogy mennyi és milyen minőségű vakcinákon dolgoznak jelenleg világviszonylatban, valamint, hogy hol tartanak az egyes országokban a fejlesztések, nehezebb pontos képet kapnia az átlag hírfogyasztónak. A WHO ugyan mindenki számára elérhető listát vezet ezekről az oltóanyagokról, ez azonban – sajnálatos módon – egyáltalán nem mondható teljesnek, ráadásul csak ismertető, ugyanis a rajta szereplő anyagok hatásosságát és biztonságosságát nem hivatott igazolni. 

A felsorolás jellegű, tizenkét oldal terjedelmű dokumentumban pedig több száz oltóanyagot nevesítenek, így ennek átlátása sem mondható éppen egyszerűnek. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!