hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Családcentrikus nemzet vagyunk
Interjú Novák Katalinnal

2018. 10. 12.
Összeegyeztethető-e Magyarországon a család és a karrier? Reális-e, hogy a háromgyerekes édesanyák életük végéig SZJA-mentességet kapjanak? Milyen tényezők növelik a párok gyerekvállalási kedvét? Hetek-interjú a Fidesz alelnökével.

 

Amíg kint várakoztunk, két kisgyerek kiszaladt az irodájából. Ez a rendes ügymenet része?

– Egy családbarát kormányhoz illően ez egy családbarát munkahely, de azért az nem jellemző, hogy rendszeresen gyerekek lennének az irodámban sajnos. Bár volt már olyan, aki szoptatott itt, más pelenkázott, etetett, és a folyosón is van egy kis asztal rajzeszközökkel, papírral. Így ha valaki úgy jönne egy megbeszélésre, hogy vele van a gyereke, biztosan találunk arra megoldást, hogy otthonosan érezzék itt magukat.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!