hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Civil láb a politika ajtónyílásában - Interjú Kész Zoltánnal
Elnyerte Navracsics mandátumát Veszprémben

2015. 02. 26.
A híreket szűrve kapta, a Facebooktól elzárták, stábja szinte bura alatt tartotta, hogy bírja a strapát, mely a választási kampányban ránehezedett. Egyetlen korábbi mondatát sem szégyelli, azokat sem, melyekkel sokat vádolták, és azt sem, amelyet ma már nem mondana. Kész Zoltán a civil társadalom ismeretlenségéből érkezett, és mint a legkisebb királyfi nyerte el Navracsics Tibor mandátumát Veszprémben, egy masszívan jobboldali körzetben.

Hogy viszonyul korábbi álláspontjához? Tényleg ma is vállalja, hogy korlátozni kellene az általános választójogot?

– Az álláspontom változik, az őszinteségem nem. Ha nagy érdem lenne a hajlíthatatlanság, nem lenne értelme vitázni, tehát el kell ismernem, bizony sokszor nincs igazam. De ezzel ön is így van, a választók is. Amikor belátom a tévedésemet, felmérem a súlyát is, és ha kell, igyekszem helyrehozni. Évek óta folytatok szervezett kampányt azért, hogy a polgárok éljenek a demokrácia adta, alanyi jogukkal, és ha választás van, szavazzanak.

Mindig ilyen önkritikus?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!