hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A történetben irdatlan sok cég szerepel
Interjú Horváth Andrással

Horváth András 14 évig volt az adóhivatal ellenőre. Szakterülete az országhatárokon átnyúló láncolatos áfacsalás. Vizsgálatai során rájött, hogy az adóhatóság sok esetben finoman szólva is engedékenyen bánt egy sor céggel, miközben tudta, vagy tudhatta volna, hogy az adott cégek olyan számlázási láncolatban működ­nek, ahol a beszállítók egy része kifejezetten adócsalás céljából működik.

Hol tart az ügy, mi történt Önnel a múlt hét óta?

– Hétfő este gyorspostával hozták a lemondásom elfogadását, így már nem vagyok a NAV dolgozója. A hivatal két cáfolatot közölt. Az első egy teljesen általános szöveg, a másikban meg az áll, hogy a hétvége során átvilágították az egész szervezetet, és mindent rendben találtak. Ez természetesen nevetséges.

Az már kevésbé, hogy Önt viszont feljelentik. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!