hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Összefognak a roma pártok

2005. 11. 22.
Összefognak a roma pártok, hogy nagyobb esélyekkel indulhassanak a 2006-os választásokon. A tervbe vett erőegyesítés részleteit még homály fedi, többen magával a kezdeményezéssel sem értenek egyet.

 Teleki László, az esélyegyenlőségi tárca romaügyi államtitkára továbbra is a szocialisták oldalán képzeli el a hazai roma politikusok jövőjét, és a Lungo Drom sem adta még jelét annak, hogy szabadulna a Fidesztől. Megfigyelők szerint egyetlen cigány párt egymagában képtelen átlépni a parlamenti küszöböt, bár 250-300 ezer roma szavazó van.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!