hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Kedves Olvasó!

2020. 04. 21.
Hétről hétre izgulunk azon, hogy sikerül-e, majd pedig azon, hogy sikerült-e releváns, izgalmas, sokszínű témákat magas színvonalú cikkekben feldolgoznunk Önök számára. Az elmúlt hetekben fordult velünk (is) a világ. Most felelős döntéseket kell hoznunk mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében, és a heti izgalmaink a nívós tartalom mellett kiegészültek azzal, hogy el kell érnünk: a Hetek a rendkívüli helyzetben és a megváltozott körülmények között is megnyerje az Önök bizalmát. Úgy gondoljuk, hogy ezekben a napokban két okból is nagyobb szükség van a Hetekre, mint eddig volt.

A fokozott érdeklődés miatt az eddiginél is gyorsabban pörgő ál és igaz hírek közötti eligazodás talán nehezebb, mint valaha. Éppen ezért, hogy a kedves Olvasókat ne csak hetente, hanem napi rendszerességgel tudjuk tájékoztatni a legfontosabb történésekről, a podcastjainkon és közösségi média felületeinken kívül létrehoztuk a hetek.hu/koronavirus oldalt. De ami talán még fontosabbá teszi a rendkívüli élethelyzetünkben a Heteket: magunkon tapasztaljuk, hogy az aggasztó történésekről szóló újabb és újabb cikkek, információk ráülnek a lelkünkre. A Hetek munkatársaival ezért eldöntöttük, hogy a rendkívüli körülmények ellenére – jövő héttől már mi is otthonainkból dolgozva – sem fogunk mélabús, reménytelen lapszámokat készíteni.

A Hetekben meg fogják találni a legfontosabb történéseket (bízunk benne hogy nagyon hamar ezek is örömteliek lesznek), de mindenképpen találnak majd inspiráló és vidámabb témákat, reményt sugárzó cikkeket is. Mert bár sok szempontból nehéz idők ezek, az aggodalmak helyett élvezhetjük is, amire ezek a nehézségek „kényszerítenek” bennünket. Élvezzük a családunkat, töltsünk érdemi időt a szeretteinkkel, segítsünk az elesetteken, és töltődjünk fel szellemileg és lelkileg egyaránt. Mi sem tudjuk még hogy lesz, mi lesz két hét vagy fél év múlva, de hiszünk és remélünk! Tegye ezt Ön is, és (most szó szerint értve) zárkózzon be a Hetekkel!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!