hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kulcskérdés
Szövetségest keres Orbán Viktor

2019. 03. 28.
Egészen újszerű és szokatlan hangvételű beszédet tartott a magyar miniszterelnök az MCC migrációs konferenciáján, ami egészen új alapokra helyezi a májusi európai parlamenti választások tétjét.

 

Valakinek jönni kell, mert most még egy darabig kitartunk, de ez nem mehet így az idők végezetéig – fogalmazott Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Mathias Corvinus Collegium (MCC) március végi migrációról szóló konferenciáján, amelyen a világ minden tájáról érkeztek politikusok, szakértők és aktivisták. A miniszterelnök Nicolas Sarkozy volt francia államfő után felszólalva beszélt arról, hogy szerinte természetellenes helyzet az, hogy egy ilyen kicsi ország játssza a vezető szerepet a migrációs vitában. Úgy fogalmazott, Magyarország számára kulcskérdés, hogy jöjjön végre egy nagy ország, amelyik ugyanazt mondja, és ugyanúgy mondja, mint a magyar kormány. „Az energiáink végesek” – tette hozzá egy olyan politikai helyzetben, amiben valószínűsíthető, hogy a Fidesz-­ sorozatban a negyedik európai parlamenti választását is toronymagasan megnyeri.

Fogyatkozó szövetségesek

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!