hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kitartani az igazság mellett

2018. 09. 13.
Hálásak lehetünk Judith Sargentininek. Ultraliberális világképet számon kérő, elfogult, ideologikus vádirata ugyanis a legjobbkor: még a jövő évi európai parlamenti választások és az EU jövőjével kapcsolatos legfontosabb stratégiai kérdések eldöntése előtt kényszerítette nyílt színvallásra az európai politikusokat, tisztázta a politikai frontvonalakat. Hazánk megmaradása szempontjából kulcsfontosságú, hogy ne keveredjünk újra a nemzetünk sírját ásó nemzetközi szövetségi rendszerbe, akkor sem, ha azt történetesen Európai Uniónak nevezik. Mindenkinek szíve joga tönkretenni a jövőjét, de arra nincsen joga, hogy abba minket is belerántson.

***

A Sargentini-jelentés kezelése egyértelmű bizonyítványt állított ki arról, ki mit gondol a történelmileg korábban nem pusztán a kereszténység által osztott hagyományos erkölcsi értékekről, a jót és a rosszat ennek alapján megkülönböztető klasszikus kultúráról és társadalomképről, a családok mibenlétéről és szerepéről, a hazáról, a nemzeti közösségről és szuverenitásról, a kereszténységről és annak társadalmi szerepéről és egyáltalán mindenről, ami voltaképpen egyedi jegyekkel ruházta föl az európai civilizációt. Most világosan kiderült, hogy kik akarják megőrizni és kik akarják süllyesztőbe taszítani mindazt, amire a klasszikus Európa épült.

Ebben a játszmában már rég nem a természetellenest és az abnormálist normálisnak, a fejlődés zálogának hazudó globalista baloldali, liberális, zöld és anarchista politikusok, véleményvezérek álláspontja az érdekes, mert azt már eddig is megismerhettük. Most a magukat néppártinak, konzervatívnak, keresztényeknek tartó politikai erők színvallása fontos: megláttuk, hol húzódik a választóvonal a névlegesek és a ténylegesek között. Kik azok, akikre Európa megmentésében számítani lehet, és kik azok, akikre nem. Annak az Európának a megmentésében, aminek megalapozása végett annak idején Isten Pál apostolt ideküldte.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!