hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Főszerkesztői köszöntő

2017. 10. 20.
Szeretettel köszöntöm az Olvasót abból az alkalomból, hogy történetének újabb mérföldkövéhez érkezett az idén 20 éves Hetek. Az önök által holnap kézben tartott lapszámmal kívül-belül megújul az újság, amely 8 oldallal bővül, látványosabb és letisztultabb arculatot kap.

Van, ami tehát változik a Hetek tartalmában, és van, ami nem. A mostani külső változások egy tudatos átalakulás következő lépései. A szerkesztőség 2017 elejétől a hírek feldolgozásáról még inkább az elemzőbb, az események hátterét megvilágító anyagokra helyezte a hangsúlyt, miközben a Hetek célja változatlanul az, hogy témaválasztásaival betekintést adjon Olvasóinak a körülöttünk zajló események hátterébe, és segítse a világ történéseinek értelmezését.

Ami nem változik: a Hetek továbbra is a magyar hetilappiac összetéveszthetetlen szereplője marad, amely a körülöttünk – nem mindig jó irányba – változó világban kompromisszummentesen, ha kell, konfliktusokat is vállalva képviseli ugyanazokat az értékeket, amelyek 20 évvel ezelőtt fontosak voltak az alapító számára és ma is azok. A Hetek a valóságról ír, de soha nem titkolta, hogy egy markáns, minden laptársunktól különböző értékrend alapján szemléli azt, legyen szó akár a vallásszabadság, a szólásszabadság kérdéséről, vagy éppen a családvédelemről vagy a nemzetállamok fennmaradásáról.

A megújulás nem titkolt célja, hogy új, a Heteket eddig nem olvasó, de általa képviselt, markánsan konzervatív értékrendre nyitott honfitársainkhoz is eljusson a lap, és az is, hogy a Hetek eddigi hűséges olvasói 8 oldallal több, minőségi tartalmat kapjanak hétről hétre.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!