hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Félholdra verve – Mandiner-olvasók a Pajor–Balavány-vitáról

2016. 08. 25.
A Mandiner online portál címlapon közölte Pajor Tamásnak a múlt heti számunkban megjelent vitairását (Félholdra verve - válasz Balavány György keresztényellenes írására. Hetek, 2016. augusztus 19.) A cikket sokan olvasták, véleményezték és kommentálták is a Mandineren, nagy többséggel egyetértően. (Lapzártánkkor a támogató és kritikus vélemények aránya 142-8. Az alábbiakban a beérkezett kommentekből közlünk válogatást, zárójelben a kommentelők nickjei.)

Pajor Tamás egészen elképesztően jó dalokat írt hajdanán és megtérése után is, habár azok nekem kicsit vonalasak. Ő csak tudja, hogy Jézus hogyan mentette meg. Ez pedig egy pontos írás.

És ami még fontosabb, lehet egy diskurzus alapja, érvelhető felvetésekkel él, csak a józan észre és nem hittételekre hivatkozik. Semmi liberális nincs benne és így láthatjuk, hogy a normális beszélgetésben micsoda távlatok lehetnek, ha a liberális pc nincs rajta az emberi gondolkodáson. (dysz71)

***

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!