hetilap

Hetek hetilap vásárlás
2010. szeptember 17-ei számunkban írták

2010. 09. 17.
Pontosítás

„A plébános is ott táncolt a hölgyekkel – mondja Pölöskei József, Réde polgármestere” címmel megjelent cikkünkre reagálva Farkas Sándor rédei plébános tájékoztatta lapunkat, hogy ő soha nem vett részt a rédei motoros találkozón. Pölöskei József polgármester megerősítette: az interjúban nem a helyi plébánosukról beszélt, a motoros találkozókon egy másik katolikus plébános szokott részt venni. Sajnáljuk a félreértést!

Miért harcolunk Afganisztánban?

Azt írják, hogy egy szerződéses katona 3 hónap alatt 3 milliót keres. A 3 millió forint 6 hónap alatt kereshető meg tisztes (őrvezető-tizedes-szakaszvezető) és tiszthelyettes (őrmester-törzsőrmester-főtörzs-őrmester-zászlós) rendfokozatokban. A számítási táblázat a Honvédelmi Közlönyben elérhető.
Tihanyi János

Boldog a gyufa lángja

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!