hetilap

Hetek hetilap vásárlás
2009. április 3-ai számunkban írták

2009. 04. 04.
Rendet vágnának

A 2009. február 21-ei Jobbik-gyűlésen, Nyíregyházán a Váci Mihály Művelődési Házban 150 ember előtt szó szerint hangzottak el az alábbi mondatok:

„A zsidók világuralomra törnek, de kifejezetten Magyarországra fáj a foguk. Az izraeli harckocsik már Budapesten vannak. Már nem Tel Avivból irányítják a magyar ügyeket, mert Tel Aviv itt van Budapesten. (...) A várható cigányforradalom csak előszele annak a háborúnak amelyben a zsidók ki akarják irtani a magyarokat."

Üdvözlettel:
Lengyel Károly

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!