hetilap

Hetek hetilap vásárlás
2009. január 30-ai számunkban írták

2009. 01. 31.
Magyar beteg

Ez idáig hibátlan szimpátiámat bírta az önök által szerkesztett Hetek. Méltatlan, hogy a ma oly népszerű kórusban, ami a nyugdíjasokat, illetve az inaktív réteget teszi minden jelenlegi baj okozójának, önök is egy halvány szólamot énekelnek. Méltatlan, hogy az érdemi védekezésre nem képes társadalmi réteget a földön még jól oldalba is rúgjuk.
Méltatlan, hogy Sebestyén István cikkének alapállítása nem igaz!  A személyi jövedelemadó egy tétel a jelenleg érvényes 54 féle (!) adóból. Az egész életünkkel, a fogyasztásunkkal, de még a halálunkkal is adózunk. Méltatlan, hogy felidézi a nácik hatalomra jutását, mert 1933-ban is így kezdődött, hogy a társadalomból kijelölték a kevésbé kívánatos réteget (idiótákat, nyomorékokat), és ez vezetett hatmillió hitsorsosom halálához.
Méltatlan, hogy a nyugdíjcsalókra hivatkozik – ami egy létező jelenség – sajnos, de eszébe sem jut a korrupt leszázalékoló orvos. Az ön fejében sem fordul meg, hogy a kórházakból ki kell hajítani az összes beteget, pedig az ott „ápoltak” egy része a családjuk részére kínos terhet jelentő öreg, egy jelentős rész szimuláns, egy másik rész pedig hipochonder.
Méltatlan, hogy az én korosztályom (58 éves vagyok) részére oly csekély reménységet a látható világban ilyesmivel rombolják.
Méltó lenne hozzánk a tisztességes munka, hogy annak verejtékével kereshessük meg a kenyerünket, és tisztes körülmények között tarthassuk a családunkat. Az a réteg, amiről ön osztja a véleményét Jaksity Györggyel, nem kivonult a munkaerőpiacról, hanem kitaszították.

Üdvözlettel:
Pál János, Heves

Polgári őstörténet

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!