hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fluorid-túladagolás

2007. 08. 22.
Örömmel olvastam múlt heti számukban, hogy a fogkrémek fluorid-tartalma nem káros az egészségre. Sajnos az utóbbi időben gombamódra szaporodnak a termékeiket megfélemlítéssel eladni akaró cégek. Így a fluorról is kitalálták, hogy káros, csak hogy az ő termékeit megvegyék. Hasonló „legendák” terjengenek az izzadásgátlók és dezodorok alumíniumtartalmáról, egyes cégek honlapjukon, valamint reklámkiadványaikon állítják rákkeltő voltát – tévesen. Ugyanígy a tusfürdők Sodium Lauret Sulfát tartalmát is rákkeltőnek minősítik. Sajnos a tudatlan embereket megfélemlítéssel rábírják, hogy az ezeket az összetevőket nem tartalmazó, de sokszorosába kerülő termékeket megvegyék, ezzel is csökkentve-meglopva a magyar családok amúgy se bőséges bevételeit. A Gazdasági Versenyhivatal többször eljárt ezek ellen a többségében MLM-ben, tehát ellenőrizhetetlenül, háznál értékesítő cégeknél.

Tisztelettel: S. Péter

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!