hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nők és férfiak egymás közt

2007. 03. 22.
Szeretnék gratulálni a házastársi félreértésekről szóló cikkükhöz! Már ez a rövid írás is nagy segítséget jelentett nekünk a vőlegényemmel, és szerintem sokaknak. Azóta nemcsak egymással, hanem a rokonainkkal és a munkatársainkkal is sokkal jobban szót tudunk érteni. A könyvet is megszereztük (bár ez nem volt olyan egyszerű). Jó lenne írni még a témáról, mert nagyon keveset tudnak róla az emberek. Várjuk a folytatást!

Cs. E. Budapest

Cikkeinkkel kapcsolatos véleményüket

várjuk a [email protected] e-mail címre.

A levelek szerkesztésének jogát fenntartjuk.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!