hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Se veled, se nélküled
Ultimátum Orbán Viktornak

2006. 10. 18.
A 8,6 millió NEM a Fidesz–KDNP– MIÉP–Jobbik-szavazótáborba tartozó magyar állampolgár nevében felszólítjuk Orbán Viktort, hogy 72 órán belül mondjon le minden pozíciójáról és vonuljon vissza! Amennyiben ezt nem teszi meg, a 8,6 millió nem Fidesz-satöbbi-satöbbi-szavazó tiltakozása jeléül határozottan NEM megy ki a Kossuth térre, NEM gyújt fel semmit, NEM lenget árpádsávot, NEM komcsizza le a többieket. A NEM Fidesz-satöbbi-satöbbi szavazók tiszta és hazafias érzésű tömegei demonstrációként filmnézéssel, kirándulással, fűben bukfencezéssel, gyerekhintáztatással, sporttal, piknikezéssel, krémes-evéssel és kávézással, a radikálisabbak parkban olvasással fognak tiltakozni. Figyelmeztetjük: nem viccelünk, ha nem hátrál meg, minden krémes el fog fogyni! Aki egyetért, mondja: BIMBALLÓ!

Rác András

Budapest

U.i.: Kérem a névtelen fenyegetőzéseket és zsidózásokat a [email protected]
e-mail címre küldjék. Ezekből felolvasóestet szerkesztünk, amelynek helyszínére
zöldszámon lehet bombariadókat bejelenteni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!