hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Havi fixszel könnyebb viccelni

2011. 11. 17.
Mi lesz velem, ha 50 éves korom felett elveszítem az állásomat, és a nyugdíj még messze van? Vagy most ugyan elégedett vagyok az életszínvonalammal, de nem tudom, miből költök majd, ha nyugdíjas leszek. De az is előfor­dulhat, hogy aggódom az édesanyám miatt, mert nem tudom, hogy fog kijönni a nyugdíjából, és egyébként is nehezen tudja beosztani a pénzét. És az is elképzelhető, hogy valaki így érzi: nem akarom gyorsan elkölteni a jutalmamat, és nincs időm arra, hogy figyeljem a befektetési ajánlatok különböző változatait. Egyszerűen szeretném biztonságban tudni a pénzem. Számunkra lehet megoldás a DIMENZIÓ Biztosító Havi Fix járadékbiztosítása.

Dr. Orosz András, a DIMENZIÓ Biztosító, az 50 felettiek életbiztosítójának ügyvezető igazgatója két hete bemutatta a régi (új) DIMENZIÓ-t, és érintőlegesen a szeptembertől bevezetett új biztosításokról is beszélt. Ezek közül múlt héten a Kincsem életbiztosításról kérdeztük részletesebben, most pedig a magyar piacon egyedülálló járadékbiztosításról.

Miért olyan különleges egy járadékbiztosítás?

- Talán azzal kezdeném, hogy Magyarországon a DIMENZIÓ Biztosító Egyesület az elmúlt 20 évben komoly tapasztalatot szerzett a járadékfolyósításban, piacvezetők vagyunk, nálunk élvezik a legtöbben az életjáradék előnyeit Magyarországon. A Havi Fix járadékbiztosítás azért különleges, mert a rugalmasságát tekintve egyedülálló a piacon, ez egy személyre szabható járadékbiztosítás. Az egyik legfontosabb problémát próbálja meg kezelni, a nyugdíj-kiegészítés kérdését. Havonta garantált kiegészítést biztosít a nyugdíj mellé, de ha valaki nyugdíjas kora és a védett kor előtt veszíti el például sajnálatosan az állását, számára is megoldást biztosít azzal, hogy bármikor indíthatja a járadékot, tehát onnantól kezdve minden hónapban fixen számíthat kiegészítésre.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!