hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mibe fektessük a pénzünket ebben a válságos időszakban?
Befektetési tanácsok vállalkozó kedvűeknek…

2011. 09. 22.
Itt van az ősz, itt van újra... mint minden évben. Az ősz az éves munka befejezését és a következő év új feladatainak tervezését jelenti. Sokan csalódtunk már a reklámok ígéreteiben, és félünk a döntéseink következményeitől. Bizonytalanság vesz körbe minket ebben a kérdésben. Mi a jó befektetés? Mi a jó hozam? Mekkora kamatot kapunk, mit tegyünk, hova tegyük a pénzünket? Bankba tegyük a pénzt, vagy vállalkozzunk? Jogosak ezek a kérdések, így körülnéztünk a jelenlegi lehetőségek területén. A mostani interjúban az MC Csoport szakmai vezetője ad nekünk tanácsot, és mondja el véleményét, hogy miért érdemes a mezőgazdaság világába fektetni.

- Az agráriumot tartom manapság egyedül olyan befektetési lehetőségnek, ami nemcsak a pénzről szól hidegen és tényszerűen, hanem hosszú távon lehet rá építeni - mondja Berta Dávid, az MC Csoport Agrár Osztály szakmai vezetője.

Mit jelentenek a mezőgazdasági befektetések általában?

- Jelenlegi világunkban a jövőt magunknak kell alakítanunk, és nem számíthatunk olyan szociális hálóra, ami biztosat ad nekünk, így azt gondolom, szükségszerű, hogy gondoljunk a jövőre, és jól fektessünk be.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!