hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2009. 01. 31.
Fészekrakó: tömeges visszaélésNyomozást rendeltek el a miskolci Fészekrakó-ügyként kirobbant lakásvásárlási visszaélések ügyében. Egyelőre harminc esetet találtak, amelyben feltehetően csalással jutottak a Fészekrakó program 12-15 millió forintos támogatásához.Újabb adminisztrációs teherFebruár elsejétől magánszemélyenként és jogcímenként kell megadni, hogy a számított és levont járulékokból mennyit utalt át ténylegesen a munkáltató. A rendelkezés a feketegazdaság elleni küzdelem jegyében született.

Győrben is leáll az Audi
A győri vállalat, szinkronban az anyavállalat, az Audi AG németországi telephelyeivel, február 23-a és 28-a között átmenetileg szünetelteti a termelést.

Maffiapénzekkel mentik a bankokat?
Az egyetlen nagyobb mennyiségben rendelkezésre álló likvid pénzforrás most a szervezett bűnözés, azon belül is a drogkereskedelem – állapította meg az ENSZ Kábítószer- és Bűnözésellenes Szervezete. Elnöke az osztrák Profilnak úgy nyilatkozott, hogy több bankot is ilyen pénzekkel mentettek meg a csődtől.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!