hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

Dupla vizitdíj A nyaralók ugyanúgy igényelhetik szükség esetén az orvosi alapellátást a nyaralás ideje alatt, mint a bejelentett lakóhelyükön, de mivel nem a körzeti, illetve a választott háziorvos látja el őket, így a szokásos 300 forintos vizitdíj helyett 600 forintot kell fizetniük. Ez alól csak az ügyeletet igénybe vevő sürgős ellátásra szorulók jelentenek kivételt, valamint a szakrendelésre beutalóval érkezők. Egyébként a nyaralási időszak alatt a Balatonon megerősített ügyeletet tartanak a háziorvosok.

Jobban fogy a magyar

Tovább gyorsult a népességfogyás Magyarországon – derül ki a KSH legfrissebb
adataiból. A születésszám csökkenése és a halálozások emelkedése következtében a
természetes fogyás idén az első négy hónapban nagyobb mértékű volt, mint 2006
ugyanezen időszakában. Az ország lakossága mintegy 10 ezer fővel csökkent, így a
népesség lélekszáma az időszak végén 10 millió 56 ezer fő volt.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!