hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tajvan – baj van?

2006. 07. 25.
Öt év óta a legnagyobb fegyvereladási megállapodás született meg az Egyesült Államok és Tajvan között – értesült a China Times című tajvani lap. Meg nem erősített források szerint az üzlet több mint három milliárd dollárt ér. A 66 darab F-16-os harci gépből álló légiflotta eladása a sziget védelmi képességének erősítését segíti elő a kínai fenyegetéssel szemben. Az 1949-ben függetlenné vált szigetország védelmi minisztériuma nem kommentálta a hírt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!