hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Régió mindhalálig

2006. 07. 25.
Több tízmilliárd forint kárt okozott Magyarországnak a Fidesz azzal, hogy nem támogatta az önkormányzati reformot, vagyis a régiók kialakítását – mondta Varju László, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdán. Varju László szerint ezekkel az átalakításokkal nemcsak egy olcsóbb, hanem egy hatékonyabban működő közigazgatást lehetett volna létrehozni. A szocialista politikus úgy vélte, ennek ellenére meg kell találni azokat a lehetőségeket, amellyel a települések együttműködése, a kistérségek, a régiók működése tovább erősíthető, hogy képesek legyenek az uniós források fogadására és feladataik ellátására.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!