hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nő a kenyér ára

2006. 07. 18.
A pékek érdekképviselete a héten bejelentette: néhány napon belül 15-20 százalékkal emelik a pékek a kenyér árát, és nem kizárt, hogy a jövőben újabb hasonló lépésekre is számíthatunk. Werli József, a Magyar Pékszövetség titkára szerint a sütőipari vállalkozások azért kényszerülnek az áremelésre, mert már két éve nem sikerül érvényesíteniük azokat a többletköltségeiket, amelyek az energia, illetve a logisztikai szolgáltatások drágulásából, valamint a minimálbér növekedéséből keletkeztek.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!