hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Drága Balaton?

2006. 07. 11.
A magyar tenger nem drágább a legnépszerűbb európai tengerpartok, illetve a Balaton versenytársainak számító tavaknál – derült ki a Magyar Turizmus Zrt. kutatásából. A legolcsóbb úticélok Bulgária és Törökország, míg a legdrágábbnak a francia és olasz szálláshelyek számítanak. Fő vetélytársunkon, az Adrián például a Balatonhoz képest továbbra is másfélszer magasabb árakat figyelhetünk meg. Horvátország elsősorban a szállásdíjak tekintetében drágább hazánknál, az éttermi és kávéházi szolgáltatások árai nem sokkal magasabbak az Adrián, mint a magyar tengeren.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!