hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gönz Árpádtól vásárolnánk szívesen

2006. 06. 06.
Vásárlásaink során a leginkább a szakemberek és a fogyasztóvédők véleménye hat ránk – derült ki a Reader\'s Digest európai felméréséből. Az ismert kiadó 14 európai országban összesen 25 ezer embert faggatott ki vásárlási szokásairól. A kérdések pedig az autók, a háztartási gépek és a tisztítószerek kiválasztásának okaira vonatkoztak. Az eredmények arról árulkodtak, hogy a magyarok a legmegbízhatóbb személyiségnek Göncz Árpád volt köztársasági elnököt tartják. Ezt a címet Oroszországban Putyin elnök nyerte el.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!