hetilap

Hetek hetilap vásárlás
EU: már a bankhitelek is egyformák

2006. 06. 06.
Az Európai Unió illetékes miniszterei a héten arról tanácskoztak Brüsszelben, hogy az EU állampolgárai a jövőben könnyebben és a verseny növekedésének köszönhetően olcsóbban juthassanak áruhitelekhez az egész unió területén. Ha megállapodás születik az erre vonatkozó irányelv módosításáról, még több „lehetőségünk” lesz az eladósodásra. A miniszterek többsége támogatta a teljes harmonizációt, Nagy-Britannia és Németország kivételével. Az utóbbiak álláspontját osztja hazánk is.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!