hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Adóemelés

2006. 06. 13.
Veres János, a Pénzügyminisztérium jelenlegi és leendő vezetője a parlamenti bizottsági meghallgatáson „szigorú és határozott lépéseket” ígért a gazdaság stabilitásának megteremtéséhez. Mint mondta, ebbe az adókulcsok megváltoztatása is belefér, ami várhatóan adóemelést jelent majd. Veres szerint reformra szorul többek között az államháztartás, az oktatás, az önkormányzati rendszer és az egészségügy. Ez utóbbival kapcsolatban annyit árult el, hogy támogatja a rendelőkbe csak beszélgetni járó betegek vissza-szorítását célzó vizitdíj bevezetését. Erről hivatalos döntés még nem született, bár az egészségügyi tárca várományosa, Molnár Lajos a napokban azt nyilatkozta, van ilyen elképzelés.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!