hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tovább gyengülhet a forint

2006. 04. 04.
Véget ért a magas kamatozású, de gyenge alapokon álló devizák aranykora, amit kontinensünkön leginkább a forint és az izlandi korona példája igazol, ami arra utal, hogy a forint gyengülése nem átmeneti jelenség – írja a FigyelőNet. A fordulat már tavaly ősszel megkezdődött, de csak idén márciusban érte el a forintot. A mostani helyzet rávilágít az alapvetően állami túlköltekezésből és magas költségvetési hiányból eredő problémára.

Az új kormány számára nincs más alternatíva, mint a költségvetési
bevételek és kiadások kiegyensúlyozása, ami a romló nemzetközi környezetben
újabb lendületet adhat a forint gyengülésének.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!