hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mobiltársasjátékok boomja

2005. 12. 13.
A játékgyártók, a mobilcégek és a tartalomszolgáltatók olyan technológiák bevezetésén dolgoznak, amelyek révén vezeték nélküli játékosközösségeket lehet kialakítani. Az új szolgáltatásból 2009-re egymilliárd dolláros bevételük is lehet, a teljes mobiljátékpiac 2010-re 11 milliárdosra nő – olvasható a United Press International (UPI) összeállításában. Az elképzelés lényege, hogy a számítógépes játékoknál már megszokott, az interneten szerveződő játékos-klubokat hozzanak létre, akár a hálózatos játék lehetőségét is felkínálva. A leglátványosabb fejlődés a jelenleg még szerényebb mobilkultúrájú országokban várható: Malajziában például 2009-ig 70 százalék feletti átlagos éves növekedés várható, míg Kínában közel 60 százalékos lesz az éves növekedés.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!