hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vesszen a luxusprofit

2005. 11. 29.
A hét elején Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában emelt szót a luxusprofit ellen, és egyúttal javaslatot is tett egy ezzel kapcsolatos törvénycsomag megalkotására. A csomag célja, hogy tíz százalékkal csökkenjen a háztartási villamos energia ára Magyarországon, a luxusprofit terhére. Orbán szerint el kell választani egymástól a tisztességes profitot és a luxusprofitot, az előbbit el kell fogadni, az utóbbit le kell törni. Az ügy kapcsán nyilatkozó tőzsdei elemzők szerint ez a felvetés "teljes mértékben politikai indíttatású, nélkülöz minden szakmai érvet", ezért nehéz is érdemben foglalkozni vele. (Hetek)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!