hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tőzsdejelentés 2005. 11. 17–23.

2005. 11. 29.
Csendes hetet tudhat maga mögött a Budapesti Értéktőzsde, az index mérsékelt, háromnegyed százalékos csökkenéssel zárta a hetet. Az Egis és a Fotex teljesített kimagaslóan, előbbi rendkívül jó gyorsjelentésének publikálása óta meredeken emelkedik, míg a kiskereskedelemben érdekelt Fotex tulajdonosai a megugró forgalmi adatoknak örülhettek. A nagyok közül a Richter és az OTP stagnált, míg a Mol és a T-Com több mint két százalékkal gyengült. A dollár jelentősen gyengült az elmúlt héten, a forint átmeneti gyengülés után szerdán 252,50-ig erősödött vissza.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!