hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Középmezőnyben a magyar bérek

Továbbra is jelentős a különbség az átlagkereseteket tekintve a nyugat-európai országok és a többi európai állam között – derült ki a GfK-csoport 26 országot vizsgáló felméréséből. Míg az élen álló Norvégiában 900 ezer forintnak (3600 euró) megfelelő összeg az átlagkereset, hazánk az egy főre jutó 583 eurós havi átlagkeresettel nem fért be az első húsz közé. A második helyezett Németország (3318 euró), míg a harmadik helyen Svájc végzett (2748 euró). Utánuk következik Ausztria, Belgium és Finnország. Régiókban Lengyelország (592 euró) és Csehország (633 euró) is maga mögé utasított minket.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!