hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Orosz a leggazdagabb magyar

2005. 10. 18.
Medget Rahimkulov Magyarországon élő orosz üzletember, az Általános Értékforgalmi Bank tulajdonosa Magyarország leggazdagabb embere, a második helyezett a listán Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. A Népszabadság szerint az orosz üzletember vagyona 83 milliárd forint, míg az OTP első embere 60 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. Mögöttük a tavalyi "győztesek" állnak: Demján Sándor, a Trigránit Fejlesztési Rt. elnöke 50 milliárd forinttal, Várszegi Gábor, a Fotex alapítója és fő tulajdonosa 48 milliárd forintos vagyonnal és Széles Gábor, a Videoton Holding és a Műszertechnika Rt. első embere 45 milliárd forinttal rendelkezik. A napilap cikke szerint magyar még a száz leggazdagabb kelet-európai közé sem jutott be. Ezt egyebek mellett azzal magyarázzák, hogy a tényleges és a látható vagyon között jelentős az eltérés Magyarországon.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!