hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fel is út, le is út

2005. 10. 25.
Egyetértés és pénzhiány jegyében zajlott a főpolgármester és a miniszterelnök hét eleji találkozója. "Négymilliárd forint a különbség a főváros által útfelújításokra remélt állami forrás és a jövő évi költségvetési javaslatban szereplő kétmilliárd forintos összeg között" – nyilatkozta Demszky Gábor a megbeszélést követően. A főpolgármester közölte: az ez évi 90 kilométerhez képest jövőre 130, 2007-ben pedig 140 kilométer utat kíván felújítani a főváros.  A kormányfő ígéretet tett a hiányzó források megszerzésére, mert mint mondta, neki is "fontos, hogy Budapesten járható utak legyenek".

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!