hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interaktív tananyag a pénzről

2005. 10. 04.
Elkészült a fiataloknak szóló új digitális pénzügyi tananyag próbaverziója az Öngondoskodás Alapítvány és az Oktatási Minisztérium (OM) támogatásával. A fiatalok pénzügyi és megtakarítási kultúráját fejlesztő program első változatát a héten mutatták be a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). Az interaktív "tankönyvben" két fiatal, Beni és Ani ellátogat a hazai bankokba és a tőzsdére, hogy megismerkedjenek a legfontosabb pénzügyi fogalmak jelentésével, és megtanulják, hogyan bánjanak okosan a megtakarított pénzükkel. A tervek szerint a segédanyag részét fogja képezni egy amerikai tőzsdei oktatási sorozat honosított változata is. A digitális tananyag próbaverziója az OM honlapjáról lesz elérhető.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!