hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Egy régi bútorgyártó, megújult formában

1999. 10. 22.
"(M)értékadó a bútorban" – nem kevesebb céllal szeretne megfelelni a vásárlók igényeinek az ország egyik legnagyobb és legrégebbi bútorgyára, a Zala Bútorgyár. Az 1951-ben állami cégként indult vállalat az eltelt időszak alatt jelentős változásokon ment keresztül, hogy a fent említett jelmondat valósággá tudjon válni – mondta Nagy András értékesítési és marketingvezető. Megalakulásakor az akkori időknek megfelelően főként belföldi piacra termelő cég a privatizáció után 1991-től már nemcsak a hazai, hanem a határon túli piacon is sikeresen megvetette a lábát, főként Ausztriában és Németországban. Azóta a folyamatos és dinamikus fejlődésnek köszönhetően mára az ország egyik legnagyobb bútorgyárává vált, sőt szekrénysorgyártás területén hazánkban a legnagyobb lett. Nagy elmondta, hogy a magánosítás után többek között nagyobb hangsúlyt helyeztek a piac elemzésére, a fogyasztói igények és ízlések előzetes felmérésére. A gyártmányfejlesztés területén is jelentős előrelépések történtek. A portfólióban egyaránt megtalálhatók az exkluzív, a tradicionális és a modern, fiatalos képet sugárzó termékek egyaránt. A hosszú távú siker érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a jó minőség folyamatos biztosítására, melynek egyik mutatója a bútorokra vonatkozó 1–3 éves garancia. A növekvő kereslet kielégítésére az országon belül Budapesten, Sopronban, Zalaegerszegen és Pécsett összesen hat saját márkabolttal rendelkeznek. Ezenkívül mintegy száz viszonteladó partnerük foglalkozik bútoraik értékesítésével, akiken keresztül szinte az egész országban jelen vannak termékeik. A belföldi értékesítésben is kínálnak szériabútorokat és egyedi kialakításokat is, mint például panziók, irodák, szállodák felszerelését. Zalában exkluzív központi márkaboltukkal Zalaegerszegen, ezenkívül Nagykanizsán és Keszthelyen vannak jelen. Az idén is különböző vásárlói réteg számára igyekeztek újdonsággal szolgálni: "Smaragd" fantázianevet kapott az olasz stílusú hálószobabútor, mely egy modern megjelenésű, de rendkívül elegáns termék, magas fény? cseresznye színben. Vagy egy étkező, amely a felső kategóriás bútorok közül való és a "Néró" nevet kapta, melyet mahagóni és világosbarna színben kínálnak. A "Rusztik"-család a maga nemében szinte páratlan a piacon, mivel a teljes kollekció tömör tölgyfából készül, nagyon szép fényezéssel, exkluzív formában. Végül a "Juventus" főként fiatalok számára készült bútorcsaládot említenénk meg, amely tömör bükkfából készül és szintén elemenként variálható. (X)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!