hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kiigazítás jövőre

1999. 07. 31.
Kevéssé valószínu, hogy még az idén sor kerül az egyensúly javítását szolgáló kiigazító intézkedésekre, ezek teljes mértékben 2000-re maradnak - áll a GKI Gazdaságkutató Rt. és az ABN Amro Bank közös prognózisában. A gazdaság ez évi fejlodése a korábbi elorejelzéseknek megfeleloen alakul: a növekedés lassul, a lakosság jövedelmének reálértéke a tavalyihoz hasonló ütemben emelkedik, az államháztartás és a fizetési mérleg hiánya no, az infláció egyszámjegyu marad, a munkanélküliség némileg csökken. A külpiaci körülmények kedvezotlenek, javulás talán az év vége felé, de inkább jövore várható. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!