hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Digitális feltámadás – Fordulóponton a CGI-technológia

2018. 05. 31.
Film színészek nélkül? Virtuális propaganda? Digitális hallucináció? – A fotórealisztikus animáció a jövőben színészeket támaszt fel, szörnnyé vagy szuperhőssé alakít minket, és egy új, groteszk világot rajzol körénk.

„A Miramount be akar téged szkennelni. Teljesen: a tested, az arcod, az érzéseid, a nevetésed, a könnyeid, a szexuális életed, az örömöd, a szomorúságod, a félelmeid, a vágyaid... készítünk róluk egy másolatot, amit megőrzünk, és a miénk lehet. Birtokolni és használni szeretnénk ezt az egészet, amit most úgy ismerünk: »Robin Wright«.

– És mit csinálnátok ezzel a dologgal? Ezzel a Robin Wrighttal?

– Bármit, amit az eredeti Robin Wright nem csinálna meg.”

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!